Welkom bij Cupplement

Wij zijn Florian (l) & Stefan (r), twee vrienden die elkaar al kennen sinds de basisschool. Beide hebben wij ons hele leven al een passie voor sport, voeding en eigenlijk ook wel een beetje voor ondernemerschap. En laat het nou precies die interesses zijn die bij Cupplement samen komen.

Begin je dag iedere keer een klein beetje beter.

Je ochtend bepaalt voor een groot gedeelte het verloop van je dag. Wij zijn dan ook groot fan van ochtendroutines zoals koud douchen, bed opmaken, mediteren, sporten en natuurlijk: koffie! Kleine aanpassingen in je dagelijkse routines kunnen op lange termijn een groot verschil maken. En dat is precies waar we met Cupplement voor gaan. Een kleine upgrade van je favoriete koffiemoment om jou te helpen het maximale uit je dag te halen.

Experimenteren & leren

We krijgen vaak de vraag: hoe kom je op dit idee? Nou, eigenlijk heel simpel. Experimenteren en daarvan leren. Alle producten die we uitbrengen zijn producten waar we zelf 100% in geloven en uitgebreid zelf hebben getest (en hebben laten testen). We verdiepen ons dagelijks in nieuwe superfoods & nootropics en alleen de allerbeste belanden uiteindelijk in onze koffieblends.

Waarom cupplement?

Wij zijn een groot fan van koffie. Een natuurlijke energiedrank rijk aan antioxidanten. Toch hadden we het idee dat er meer zou moeten zijn dan alleen cafeïne waar je meer energie van krijgt. Zo kwamen we uit op de wereld van de superfoods en raad eens, superfoods en koffie zijn een hele goede combinatie!

Onze proefkonijnen

Om er zeker van te zijn dat onze blends 100% veilig zijn worden al onze producten door onszelf getest ;)

Ons team heeft namelijk één ding gemeen, iedereen wil altijd als eerste de nieuwste blends proberen. En met succes, want we blijven groeien. Dus we kunnen je verzekeren dat onze koffieblends je 100% een goed gevoel gaan opleveren ;)

Cupplement gives me an 1% extra gain that all top sporters are looking for

It's not just the great taste of Cupplement that I like, it is the added benefits I get from both the Immunity Blend as the Energy Focus blend.

David Harte Professional Hockey player

Een goed alternatief voor als je wat extra vitamines en mineralen binnen wilt krijgen

De smaak was even wennen omdat het toch iets anders is dan gewone koffie. Toch smaakt het lekker en is het voor menen die met gemakt wat extra vitamines en mineralen binnen willen krijgen een goed alternatief!

Michelle Vrij Diëtist

Ik drink elke ochtend Cupplement voordat ik naar mijn training ga

Sinds ik Cupplement ken gebruik ik de cups elke dag. Dit doe ik om mijn vitamine behoeften aan te vullen in combinatie met het kopje koffie die ik al zo lekker vind.

Stefan Boermans Professioneel beachvolleyballer

Veelgestelde vragen

Wat is Cupplement?

Wij zijn een bedrijf uit Utrecht dat koffiecups verkoopt die zijn verrijkt met vitaminen, mineralen en superfoods. Daarnaast verkopen we keto producten.

Liggen jullie in fysieke winkels?

Ja, wij liggen al in een aantal fysieke winkels en zijn dit steeds meer aan het uitbreiden. Op dit moment liggen we in de Holland & Barrett, Spar, VKUS, Jumbo, en kan je onze producten via Gorillas bestellen.

Welke producten biedt Cupplement aan?

Op dit moment bieden wij koffiecups (koffie met toegevoegde vitaminen, mineralen en superfoods), MCT olie, en een keto-pakket aan.

Hoeveel kopjes Cupplement koffie mag ik per dag drinken?

Wat wij aanbevelen is een consumptie van 2 koppen koffie per dag. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid cafeïne. Dit is overigens bij andere koffies hetzelfde en dus niet product specifiek. Wanneer je voor deze ene keer een kopje extra drinkt kan dat ook geen kwaad. De toegevoegde vitamines zijn wateroplosbaar en als je meer krijgt dan je nodig hebt, gebruikt je lichaam het simpelweg niet en plas je het uit. Het is dus niet gevaarlijk! 

Wanneer kan ik Cupplement koffie het beste consumeren?

Wij zouden de ochtend aanraden, om zo met een hoop energie je dag te kunnen starten! Maar het is natuurlijk helemaal aan jou wanneer jij je kopje koffie wil drinken. Wij raden de avond af; de cafeïne kan ervoor zorgen dat je minder goed slaapt (en dat moeten we natuurlijk niet hebben).

Hebben de additieven invloed op de smaak?

De toegevoegde vitamines en superfoods hebben op zichzelf een licht bittere smaak, maar omdat de hoeveelheden in de koffie laag zijn, komt dat verder niet terug in de smaak van de koffie. Zo drink je de koffie die je gewend bent, maar dan supergezond! 

Krijg ik wel alle vitamines binnen die in het cupje zitten?

Het wisselt per vitamine hoeveel uiteindelijk in je kop koffie terecht komt. Dit fluctueert van 60% tot 90%. We zijn er mee bezig om dit te optimaliseren zodat in elke cup precies de juiste hoeveelheid zit.