We <3 de wereld

Wij vinden het belangrijk dat jij vandaag het maximale uit je dag kan halen. Maar dat je dit morgen, overmorgen en over 10 jaar ook nog kan doen vinden wij net zo belangrijk. We zijn daarnaast graag transparant, daarom vind je hieronder wat wij momenteel doen om onze wereld een stukje beter te maken.

Plasticvrij

Wij gebruiken zo min mogelijk plastic in al onze verpakkingen.

Geen aluminium

Onze capsules zijn 100% vrij van aluminium.

Natuurlijke producten

We maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Minimale verspilling

We kopen alles klein in om verspilling te voorkomen.

Biologsich afbreekbare koffiecups

Al onze koffiecups zijn biologisch afbreekbaar, je kan ze dus gewoon bij je GFT-afval gooien! Ze worden dan op een natuurlijke manier afgebroken. Wij zijn ook bezig met het regelen van nóg duurzamere koffiecups. Deze koffiecups zou je zelfs gewoon in je tuin kunnen gooien, waar ze binnen een korte tijd volledig afbreken en je plantjes voorzien van gezonde voedingsstoffen! 

Rainforest Alliance

Wij zijn geregistreerd bij de Rainforest Alliance. Dit houdt in dat onze koffie voldoet aan hun keurmerken. Hun belangrijkste criteria zijn de bescherming van het regenwoud en het welzijn van de boeren, iets waar wij volledig achterstaan! Zo kan je onze koffie met een gerust hart drinken.

Duurzame verpakkingen

Wij gaan verantwoord om met plastic. Onze koffiecups worden daarom in kartonnen doosjes verkocht. Ook onze MCT olie wordt plasticvrij verkocht. De fles zelf is van glas, dit is makkelijk te recyclen en een stuk duurzamer dan plastic! Onze schenkdoppen zijn van aluminium gemaakt en kunnen heel lang hergebruikt worden. Daarnaast gebruiken we kartonnen verzenddozen en is ons verpakkingstape ook gemaakt van papier. Dat scheelt weer een hoop plastic!

Zo min mogelijk voedselverspilling

We kopen klein in om verspilling te voorkomen. Alle producten die wij niet kunnen verkopen door bijvoorbeeld een verpakkingsfout geven we een tweede kans, bijvoorbeeld via To Good To Go.

Help ons het beter doen

Het kan altijd beter, vooral als het gaat om duurzaamheid. We zijn continu bezig met verduurzamen als het gaat om verpakkingen of het inkopen van additieven. Maar misschien heb jij nog wel een suggestie hoe wij het nog beter kunnen doen? Wij staan altijd open voor tips, duurzame adviezen of inspiratie.