Welkom bij Cupplement

Wij zijn Florian (l) & Stefan (r), twee vrienden die elkaar al kennen sinds de basisschool. Beide hebben wij ons hele leven al een passie voor sport, voeding en eigenlijk ook wel een beetje voor ondernemerschap. En laat het nou precies die interesses zijn die bij Cupplement samen komen.

Welkom in onze wereld van superfoods!

We zijn niet zomaar een bedrijf begonnen; we zijn begonnen aan een reis die gevoed wordt door passie, welzijn en een diepgewortelde liefde voor Moeder Natuur. Stel je voor: een groep gezondheidsenthousiastelingen, natuurliefhebbers en voorvechters van bewust leven die samenkomen met een gedeelde droom. Onze reis begon met een eenvoudige vraag: hoe kunnen we de kracht van de natuur in ons dagelijks leven inbrengen? Het antwoord was duidelijk: superfoods.

Wij geloven in de magie van biologische superfoods

Het gaat niet alleen om gezond eten; het is een viering van de overvloed van de aarde in haar puurste vorm. Daarom hebben we besloten om een collectie samen te stellen van de beste biologische superfoods, zorgvuldig verzameld in de meest ongerepte uithoeken van de wereld.

Voor ons is het meer dan een bedrijf; het is een missie. Een missie om de manier waarop we ons lichaam voeden te herdefiniëren, om het contact met de aarde te herstellen en om een gemeenschap van mensen te inspireren die toegewijd zijn aan hun welzijn. Vanaf de voedingsrijke grond tot op je bord zorgen we ervoor dat elk superfood een verhaal vertelt van duurzaamheid, puurheid en het compromisloze streven naar kwaliteit.

Waarom cupplement?

Ga met ons mee op avontuur in de wereld van superfoods - waar elke hap een stap is naar een gezondere, levendigere jij. Onze toewijding ligt niet alleen in het leveren van producten, maar ook in het stimuleren van een levensstijl die resoneert met het ritme van de natuur.

Eerst wij, nu jij

Welkom in ons biologische superfoodparadijs. Laten we ons lichaam voeden, onze geest koesteren en genieten van het goede dat de natuur ons biedt. Samen creëren we een beweging, één superfood per keer.

Dus of je nu een doorgewinterde wellnessstrijder bent of net begint aan je reis naar een gezonder lichaam, we nodigen je uit om samen met ons het goede van biologische superfoods te ontdekken, je over te geven en te omarmen. Laten we samen van elke hap een bewuste keuze maken voor een betere, meer gevoede toekomst.

Apigenin Extract: Mijn Natuurlijke Kalmeringsmiddel!

Apigenin Extract is mijn go-to voor natuurlijke ontspanning. Sinds ik dit supplement gebruik, voel ik een kalmerend effect op mijn zenuwstelsel. Het is geweldig om een natuurlijk kalmeringsmiddel te hebben dat me helpt te ontstressen na een drukke dag.

David Harte Professional Hockey player

Moringa: Mijn Groene Energiebron!

Moringa is mijn dagelijkse dosis groene energie. De bladeren van deze boom zitten boordevol voedingsstoffen, en sinds ik Moringa heb toegevoegd aan mijn routine, voel ik me energieker en veerkrachtiger. Een groene boost die mijn lichaam waardeert.

Michelle Vrij Diëtist

Turkey Tail: Mijn Natuurlijke Immune Booster!

Turkey Tail is mijn dagelijkse bondgenoot in het versterken van mijn immuunsysteem. Sinds ik het gebruik, voel ik me veerkrachtiger en beter bestand tegen dagelijkse stressoren. Het is geweldig om te weten dat ik mijn natuurlijke afweer op een biologische manier ondersteun.

Stefan Boermans Professioneel beachvolleyballer

Veelgestelde vragen

Wat is Cupplement?

Wij zijn een bedrijf uit Utrecht biologisch superfoods verkoopt. Het kunnen gezonde theeen, zouten, wortels wat dan ook zijn. Leef met de kracht van de natuur.

Liggen jullie in winkels?

Ja, we liggen onder andere bij de Holland & Barrett, Bol.com en Amazon.

Welke producten biedt Cupplement aan?

Gezonde theeën, zouten, oliën en superfoods

Ik heb een andere vraag?

Mail deze naar contact(a)cupplement.nl