keto dieet ketogeen recepten weekmenu keto voor beginners wat eten voeding wat niet eten volhouden makkelijk
2 min Leestijd

5 tips voor een succesvol keto dieet

Florian Fermin
Florian Fermin
Delen via

Ben jij net gestart of zit je even in de sleur met het keto dieet? Niet getreurd, deze tips helpen je verder. We zijn het internet, onze vrienden en kenniskringen afgegaan om de béste tips voor jou te verzamelen. 

1. Meal preppen

Hé, dat is toch voor bodybuilders? Nee hoor, het is ook goed toepasbaar in het keto dieet. Op een rustige dag bereid je de maaltijden al voor en vries je ze in. Na die ene drukke dag plof je op de bank. Koken zit er niet meer, thuisbezorgd dan maar? Oh wacht, de keto maaltijd staat al klaar. Heb je daar geen omkijken meer naar. 

2. Vind een keto buddy

Wat is er nu leuker dan de keto challenge aangaan? Precies, Samen met je vriend/vriendin de keto challenge aangaan. Heb je ook gelijk een mooie stok achter de deur. Heb jij niemand in jouw omgeving die voor het keto dieet openstaat? Zoek online naar gelijkgestemden, Er zijn verscheidene facebookgroepen en forums te vinden. Hierin worden inspirerende verhalen gedeeld en dat kan jouw weer uit die vervelende sleur halen. 

3.  Blijf je verdiepen

Door er meer over te lezen en in te verdiepen is het makkelijker om de motivatie vast te houden. Je komt namelijk steeds nieuwe redenen tegen. Verder geeft het een enorme boost om jezelf te blijven ontwikkelen. Misschien wordt jij wel die echte keto goeroe. Dream big, zeggen ze dan. Naast dat het natuurlijk enorm interessant is om van alles te leren over de levensstijl die je ambieert. 

4. Wees niet te streng 

Ga jij ook altijd 100% voor je doelen? Wil jij wat je doet altijd perfect doen? Helaas kan dit niet altijd en lopen we onszelf dus regelmatig voorbij. Op de lange termijn werkt dit averechts en zie je een terugval.  Wees trots op jezelf wat je al bereikt hebt en pak het weer op nadat je verslapt(de wereld vergaat niet). Wees lief voor jezelf! 

5. Bestel het keto pakket

Om je te ondersteunen in jouw keto transformatie hebben wij een speciaal pakket samengesteld. Deze bevat alle essentiële componenten voor een challenge van 30 dagen van het keto dieet. De inhoud bestaat uit een e-book, 30 keto-recepten, een 500 ml mct-olie fles(+schenktuit),  keto koffie cups en hand opschuimer (voor een schuimeffect). Kortom, alles voor een goede boost in het keto dieet!

Heel veel succes! En heb jij nog tips mail ze ons op contact@cupplement.nl. We zijn super benieuwd. 

Ps: op zoek naar andere gezondheid tips, neem een kijkje op onze blogpagina