Keto dieet koffie bulletproof keto koffie recept slagroom
2 min Leestijd

Keto dieet koffie

Florian Fermin
Florian Fermin
Delen via

Waarschijnlijk heb je het woord keto of ketogenic diet de laatste tijd vaker voorbij horen komen. Het is een dieet dat wordt gevolgd door Halle Berry, Kim Kardashian, Megan Fox en nog veel andere beroemdheden en normale mensen als jij en ik. Wanneer je dit dieet volgt eet je bizar weinig koolhydraten en vervang je dit door vetten. Dit zorgt ervoor dat je lever ketonen gaat aanmaken. Koolhydraten zijn dan niet meer de benzinedruppels in je lichaam, maar vetten. Een zware transitie om mee te maken, maar wanneer je er door heen bent merk je dat niks je meer tegen kan houden. Je voelt je scherper, energieker, het helpt je spieren groeien en het helpt om af te vallen. Maar Cupplement zou Cupplement niet zijn wanneer het niet gaat onderzoeken wat het effect van koffie is op jouw wanneer je in keto staat bent en of er misschien mogelijkheden zijn hoe koffie ervoor kan zorgen dat je nog meer ketones aan gaat maken. Zodat jij het beste uit jezelf kan halen iedere dag.

Wat is de functie van koffie op ketogeen eten

In koffie zit niks wat je uit een ketogene staat haalt. Er zitten geen koolhydraten in, dus wanneer je er geen suiker of creamers aan toevoegt, is koffie zeker een go. Ketogeen dieet gaat vaak samen met fasten en zelfs die combi is goud. In een kop koffie zitten namelijk maar 2 calorieën, dus dat haalt je niet uit je fast. Maar daarnaast kan je ook nog eens level up gaan, door keto koffie te maken.

Keto koffie

Er zijn verschillende toevoegingen die je in je koffie kan stoppen. Deze toevoegingen zullen er voor zorgen dat je koffie nog meer ketonen aan zal maken. Hierdoor kom je sneller in ketoses en zal je meer energie ervaren gedurende heel de dag. Zelfs zo veel meer dat soms, wanneer ik zo een keto koffie neem, ik ‘s avonds moeilijk in slaap kom. Neem het dus niet te laat op de dag, maar direct als je wakker wordt. Oké wat kan je in je koffie doen om het een keto koffie te maken? Een eetlepel

  • Boter
  • MCT-olie
  • Kokosolie
  • Melk van noten, als amandel of macadamia melk
  • En om de suiker te vervangen kan je er monk fruit of stevia in doen.

Cupplement is ontstaan vanuit Bulletproof koffie, de overgroot opa van keto koffie. Supplementen aan je koffie toevoegen die helpen bij het aanmaken van ketones en je gedurende heel de dag meer energie geven. Mocht je dus al die producten niet los willen kopen, probeer dan nu Cupplement een biologisch afbreekbare koffie capsules waaraan superfoods en vitamines zijn toegevoegd.