We <3 de wereld

Welkom in een wereld waar duurzaamheid en superfoods samenkomen - een bewijs van onze toewijding aan het voeden van zowel uw welzijn als de planeet die wij ons thuis noemen. Bij onze selectie biologische superfoods, theeën en zouten gaat het niet alleen om de levendige smaken en voedende kwaliteiten; het gaat ook om het bevorderen van een harmonieuze relatie met de natuur.

Plasticvrij

Wij gebruiken zo min mogelijk plastic in al onze verpakkingen.

Geen verspilling

We gooien niets weg, maar werken samen met Too good to go

Natuurlijke producten

We maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Duurzame partners

We weten precies met wie we samen werken, om zo de beste partners te kiezen

Duurzame thee

Aan de basis van onze ethos ligt een diep respect voor de aarde. Onze biologische superfoods worden verbouwd met respect voor de delicate balans van ecosystemen. Door te kiezen voor biologisch, geven we niet alleen prioriteit aan jouw gezondheid, maar dragen we ook bij aan de gezondheid van de bodem, de biodiversiteit en het behoud van water.

Thee, het oeroude elixer, staat centraal in ons streven naar duurzaamheid. Onze theebladeren zijn afkomstig van telers die ethische en milieuvriendelijke praktijken omarmen. Van boerderij tot kopje zorgen we ervoor dat elke slok een viering is van duurzame landbouw, het ondersteunen van gemeenschappen en het behoud van de integriteit van onze kostbare theeregio's.

Doe mee

Dus als je kiest voor onze biologische superfoods, thee en zouten, maak je niet alleen een bewuste keuze voor je gezondheid; je neemt actief deel aan een beweging naar een duurzamere, regeneratieve wereld. Laten we samen genieten van de goedheid van de natuur en deze bewaren voor de komende generaties. Welkom op een duurzame, heerlijke reis.

Onze zouten

Ons zout, afkomstig uit ongerepte bronnen, wordt geleverd met een belofte van zuiverheid en verantwoordelijkheid. Wij geloven in duurzame oogstpraktijken die de mariene ecosystemen en traditionele zoutproducerende gemeenschappen respecteren. Het gaat niet alleen om het zout; het gaat om de erfenis die we achterlaten voor volgende generaties.

Maar duurzaamheid houdt niet op bij onze producten; het is verweven in het weefsel van ons hele proces. Van bewuste keuzes voor verpakkingen tot het verminderen van onze ecologische voetafdruk, elke beslissing weerspiegelt onze toewijding aan een groenere, schonere toekomst. We zijn toegewijd aan het minimaliseren van afval en het bevorderen van milieuvriendelijke initiatieven die aansluiten bij onze visie op een duurzame toekomst.

Zo min mogelijk voedselverspilling

We kopen klein in om verspilling te voorkomen. Alle producten die wij niet kunnen verkopen door bijvoorbeeld een verpakkingsfout geven we een tweede kans, bijvoorbeeld via To Good To Go.

Help ons het beter doen

Het kan altijd beter, vooral als het gaat om duurzaamheid. We zijn continu bezig met verduurzamen als het gaat om verpakkingen of het inkopen van additieven. Maar misschien heb jij nog wel een suggestie hoe wij het nog beter kunnen doen? Wij staan altijd open voor tips, duurzame adviezen of inspiratie.